Контакт информации
Контактирајте не!
Можете да не контактирате секој работен ден од 9 - 18h на подолу наведените телефони и 24/7 по електронски пат.
Ви стоиме на располагање за сите ваши прашања.
Дирекција
ИЗЕОС ДООЕЛ
ул. Мавровска бр.6
7000 Битола, Р. Македонија

тел: + 389 (0) 70 549 123
+ 389 (0) 75 639 862
факс: + 389 (0) 47 609 150
e-mail:


Следете нè на социјалните мрежи
Информатички сектор
тел: + 389 (0) 78 456 150
+ 389 (0) 77 874 962
факс: + 389 (0) 47 609 150
e-mail: